Krijg toegang tot 25.000 horecaondernemers

Toegang tot duizenden horecaondernemers die graag in contact komen om jouw producten te gebruiken in de horeca.  

1. Grootste online horeca platform van de Benelux   

Bereik meer dan 25.000 ondernemers en managers in de horeca. Via de TIPPR.app, TIPPR.nl en TIPPR.social kom je direct in contact met de horeca in heel de Benelux. 

2. Dagelijks in contact met duizenden horecaondernemers ?   

Via TIPPR kom je dagelijks in contact met horecaondernemers. Door het algoritme zorgen we ervoor dat je door de juiste ondernemers gezien wordt en top-of-mind blijft.

3. In no-time in contact met de horeca

Wil je 365 dagen per jaar aanwezig zijn in de horeca? Via mijn.tippr.nl kan je direct je account aanmaken of onze redactie helpt je met maatwerk oplossingen.

Elke dag staan we als TIPPR voor je klaar met tips over social - & digital selling. Bel of mail ons gerust met vragen en we zorgen dat je ook online succesvoller wordt. Wie weet ben jij de volgende die we kunnen matchen met de horeca!
Word lid van de TIPPR familie en wordt net als deze bedrijven succesvol met social & digital selling 

Best practice: 

Food & Beverage

Impressies: 3.852

Click Through Ratio (CTR): 4,67%

Return on Investment (ROI): 165%

Best practice: 

non-food & services

Impressies: 3.204

Click Through Ratio (CTR): 4,48%

Return on Investment (ROI): 138%

Jouw digitale horeca vakbeurs

Vanuit TIPPR helpen wij graag om jouw merk te bouwen en te laten groeien door jouw producten of diensten te promoten middels de TIPPR.app, TIPPR.social en de TIPPR.website. Zo sta je 365 dagen op een digitale beurs en zorgen wij ervoor dat je Top-of-Mind blijft bij de meer dan 25.000 horecaondernemers op het TIPPR-Platform.

Storytellers

TIPPR laat onderscheidende merken groeien. Juist de merken die inspelen op de behoefte van de horeca en een verhaal vertellen maken een verschil. Om toegang te krijgen tot de horeca moet je beginnen met het creëren van bekendheid. De eerste stappen naar succes begon bij deze bedrijven bij TIPPR.

Doe-het-zelf

Wil jij zichtbaarheid van je bedrijf bij meer dan 25.000 horeca beslissers? Maak gratis een account aan en vergroot vanaf € 1,60 per dag je bekendheid.

Maatwerk

Het bereik van TIPPR is in de afgelopen jaren gegroeid naar het grootste platform van de Benelux. TIPPR is jou partner en brengt je in contat met de horeca.

© 2017 - All Rights Reserved - TIPPR.nl | [email protected] | +31 (0)20 - 26.19.111

Built with